Categories: Articole

Lider ADER, ATAC la Guvern și Președinte legat de gestionarea crizei coronavirusului

Actualii guvernanți au întors spatele celor care i-au votat. Diaspora nu mai e bună?!

Liderul ADER (Partidul “Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție”), Orlando Culea, a transmis un mesaj destul de dur atât Guvernului cât și Președintelui, solicitând ”ferm guvernului izolat, adoptarea de măsuri fiscale in sprijinul angajatorilor și a celor care își pierd locul de muncă din cauza pandemiei cauzată de Corona Virus.”

·         Liderul ADER consideră că actuala clasă politică este ”o clasă politică în letargie, incapabilă să gestioneze situatia actuală din România”.

”Începutul sfârșitului pentru PNL.
O clasă politică în letargie, incapabilă să gestioneze situatia actuală din România.
Premierul izolat, președintele izolat. Oamenii, ai nimănui.
Un PSD impotent, care nu mai are propuneri de premier. Dacă nu are pe cine să propună e rău. Dacă nu vor să își asume, e crunt.”, scrie Culea pe facebook.

Mai mult decât atât, politicianu-i acuză pe actualii guvernanți că au întors spatele celor care i-au votat, inclusiv diasporei – care nu mai e bună acum.
”Actualii guvernanți au întors spatele celor care i-au votat. Diaspora nu mai e bună. Cei care vin, în disperare de cauză către țara lor, sunt refuzați și nu li se permite accesul.Unde este solidaritatea?

·         Fugim de oameni, ne izolam, le refuzam accesul în țara lor. Încotro ne îndreptăm?

Cică Orban nu a mai mers la Cotroceni, la întâlnirea cu președintele, ca sa nu-l infecteze pe acesta din urmă … Președintele se teme de Corona Virus? El comandantul suprem? El care ar trebui sa fie în fruntea celor care gestionează această situație de criză? Acum, când are guvernul lui de izolati?
Da. Se pare că se teme si fuge de responsabilitate.”, a mai precizat politicianul în postare.

Culea: Președintele se teme de Corona Virus?(…)Refuză să declare starea de urgență, pentru că atunci toată responsabilitatea pentru gestionarea crizei, ar cadea in sarcina sa.
”Refuză să declare starea de urgență, pentru că atunci toată responsabilitatea pentru gestionarea crizei, ar cadea in sarcina sa. E prea mare pălăria asta pentru el, care s-a izolat încă din 2014 la Cotroceni.

Oricum este depășit de situație. Iar un președinte care spune că depunerea mandatului de către nominalizatul Câțu, “este un act de maturitate politică”, arată cât de lipsit de maturitate este el, președintele. Nici el nu crede ce zice. Dar repetă, cu încetinitorul, ceea ce îl învață alții să zică. Alții, din anturajul său, care ca și el nu gandesc românește.

Anticipeaza cineva dezastrul economic ce va urma? Câte afaceri vor fi afectate? Câți oameni vor rămâne fără slujbe? Ce fac guvernanții nostri pentru a-i proteja pe oamenii de afaceri români? Cei care susțin 90% din economia țării! Nimic! Se joacă de-a guvernarea. Se autoizolează. De ce nu a zis de la început, acest domn Câțu, că nu vrea să fie premier?

ADER solicită ferm guvernului izolat, adoptarea de măsuri fiscale în sprijiniul angajatorilor și a celor care își pierd locul de munca din cauza pandemiei:

Ajutor urgent pentru sectoarele cele mai afectate.
Adoptarea de măsuri fiscale in sprijinul angajatorilor, inclusiv măsuri postpandemie.
Suspendarea și amânarea obligatiilor de plata către buget.
Susținerea, pe perioada pandemiei, a celor care și-au pierdut locul de muncă, iar nu în ultimul rand, scaderea dobânzilor bancare și amânarea ratelor.”, a mai transmis liderul ADER în postarea de pe pagina sa de socializare.

Orlando Culea

This website uses cookies.